Wie ben ik?

Kindercoach, Mindfulness Trainer, Hypnotherapeut

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een vertrouwd en veilig persoon te hebben. En hoe moeilijk het is om trauma’s, oude patronen en belemmerende overtuigingen te doorbreken.
 

Tijdens mijn studie Geologie, ben ik mij gaan specialiseren in de verschillende vormen van begripsvorming en leermethodieken om complexe informatie zo toegankelijk mogelijk over te brengen. Hier heb ik mijn universitaire masters in. Met veel plezier heb ik mogen lesgeven aan kinderen in musea en ben ik lesmateriaal gaan ontwikkelen.

Tussendoor was ik actief als buitensport-instructeur, praktijkbegeleider / trainer (opleiden van instructeurs) en examinator. Ik heb uiteindelijk daarna nog 12 jaar gewerkt bij Defensie en ontwikkelde in die periode PTSS, burn-out en depressie.

De geoloog in mij ging op ontdekkingstocht en begon diep te gaan graven.

Ik was in-gewikkeld geworden en mocht mij nu daadwerkelijk gaan ont-wikkelen. En terwijl ik steeds meer naar binnen ging, en mijn lichaamsbewustzijn weer wakker durfde te worden, bleek ik zwanger.

In mij ontwaakte een wens om écht mijn eigen pad te gaan volgens en mijn dromen waar te maken. In mij ontwaakte een visie om diepgaande trajecten en een therapeutisch spel te ontwikkelen.

Mijn eerste dochtertje motiveerde mij om het beste voorbeeld te ZIJN. En zo ontstond het concept van Catching Dreams. Mijn tweede dochtertje motiveerde mij om mijn dromen daadwerkelijk te gaan LEVEN. En zo ontstond Catching Dreams.

Ik ben gespecialiseerd in KERN-krachtig DIEP ziel DUIKEN.

Graag ont-moet ik jou binnenkort.

Liefs, Saranisa