Kindertolk

Jouw kind blijft uit het proceswerk.

Zelf werd ik vastberaden om mijn oude pijn te helen in plaats van door te geven aan mijn kinderen, als een chain-breaker.

Met deze methode bied ik concrete en praktische handvatten aan, die
altijd in het hier en nu toegepast kunnen worden op jouw eigen
specifieke situatie.

PresentChild

 

Sessie 1

Uitgebreide intake, over waar je tegenaan loopt met/bij je kind en wat je hierin raakt.

Sessie 2

Terugkoppeling van de vertaling; wat wil jouw kind jou onbewust vertellen?

Sessie 3

Integratie en/of verdieping.

Graag nemen ik jullie mee in een stukje van mijn eigen proces:

Onverwachts bleek ik zwanger…wat nu? Ik kwam net uit een ziektetraject, was volop bezig geweest met mijn carrière en had daadwerkelijk elke intentie om mij hier weer volledig in onder te dompelen.

Een kind paste voor mij, op dat moment, écht nog niet in het plaatje.

Onverwachts, ongepland, maar stiekem wel gewenst. Op slag werd ik verliefd op dat kloppende hartje in mij. Ik besloot mijn zwangerschap volledig te omarmen en ging doen wat ik gewend was om te doen in nieuwe en onbekende situaties: mijzelf inlezen.

Het boek ‘Het Fluisterkind’ van Janita Venema kwam op mijn pad en wat mij zo enorm aansprak was de ontdekking dat dit kindje in mij…mij ging ondersteunen. En dat dit kindje in mij…mij wel zou gaan helpen om de beste ouder voor haar te worden. Vanuit liefde, onvoorwaardelijk.

Gedurende mijn zwangerschap kwam ik steeds meer in contact met mijn eigen gevoelens en emoties. Ik was in de jaren daarvoor het contact met mijn lichaam kwijtgeraakt en bleek een wandelend hoofd te zijn geworden.

Onderdrukte eigenschappen, die eerst niet mochten groeien (ik wist het bestaan er niet eens van…), kunnen nu met mijn steun opbloeien. Groeien en opbloeien, zoals ik mijn eigen kinderen hierin ook ondersteun.

Mag ik voor jou een stukje vertalen van wat jouw kind graag zou willen vertellen?

Nog altijd vind ik het wonderbaarlijk om te zien hoe een kind van mij de stukken loslaat, zodra ik deze aspecten zelf weer oppak en heel maak. Zodra ikzelf weer een verloren stukje van mezelf omarm.

Blijkbaar gaf ik mijn afgestoten delen onbewust en onbedoeld door. Maar een kind van mij hoeft nu niet (meer) aan de slag. Terwijl ik, als volwassene, mijn eigen verantwoordelijkheid weer neem – door bewuste eigenaar te worden van mijn proces.

Graag ondersteun ik je in dit magische proces.