DIEP ziel DUIKEN

Wat is pijnlijker? Het risico om in de knoop te blijven of het risico van het bloeien?

De weg naar de diepte, is de weg naar binnen. Je moet graven om er te komen; door modder en sediment, breukzones en vulkanisch gesteente. Je blijft geaard, gegrond, zodat begrip van lagen en diepten alles kan veranderen.

Je lichaam wordt jouw kompas en je denken kan ontspannen.

Een Helende Reis bestaat uit een Hypnotherapie-sessie (regressie), eventueel in combinatie met lichaamsgerichte therapie (Holistic Pulsing) of Sound Healing.

  • contact maken, met jezelf, na scheiding of gemis
  • ontspanning vinden na stress & burn-out
  • verlies en/of trauma rouwen
  • zielsmissie terughalen

Stel…dat je goed bent geworden in wegdrukken. Dat je heel goed bent geworden in aanpassen. En toen je iets vervelends overkwam, ging alles wat je niet wou voelen vastzitten in je lijf.

Stel…dat je over de pijn bent heen gestapt en door ging. Heel praktisch, maar elk beetje gaat op een bepaald moment om aandacht vragen.

Wat je niet wilt voelen, gaat niet vanzelf weg. Alhoewel bijna de hele wereld je gaat helpen met verdoven of negeren, want een groot deel van onze medische zorg is gebaseerd op pijnstilling en symptoombestrijding en onze economie draait voornamelijk op afleiding…de pijn gaat niet weg.

Je kunt ook naar de pijn toe, zonder erin te verdrinken. Je voelt hem dan zo goed je maar kunt, accepteert hem totaal, omvat hem, geeft toestemming. En je hart zal de pijn zowel transformeren als transmuteren.

Duiken in het diepe brengt jou bij jouw innerlijke rijkdommen.

Voor DIEP ziel DUIKEN reserveer ik twee uur en is te boeken op maandag, dinsdag en donderdag om 10:00 en 14:00 uur.

Tarief:  € 333,- (inclusief BTW)

Ik reken bij deze sessies enkel de huur van de ruimte als je me last-minute laat zitten. Ik maak mezelf wel blij met de klaarstaande thee en/of ceremoniële cacao, een goed boek en/of mooie wandeling.

DIEP ziel DUIKEN raakt je onderbewuste en het onderbewuste kan onverwacht ‘nee’ zeggen. Dan word je verkouden, of je auto start niet, of je gaat toch liever surfen: allemaal heel goede redenen om af te zeggen.

Ben je het compleet vergeten, dan stuur ik je een factuur voor de helft van het tarief en kun jij je schuldgevoel afkopen.

Jouw proces heeft geen vooraf uitgestippelde weg. Het enige expliciete doel is dat jij jouw helingsproces aangaat. Het meeste werk doen jouw onderbewuste en lichaamswijsheid, vanaf het moment dat jouw mind die keuze maakt.

Bij aanvang van Nieuwe Maan is het mogelijk om een traject te volgen.

KERN-krachtig DIEP ziel DUIKEN  
Sessie 1 Leer een zelfhypnose techniek en ontvang een Sound Healing.
Sessie 2 Lichaamsgerichte therapie, met Helende Reis (fysiek).
Sessie 3 Regressie therapie, met Helende Reis (emotioneel).
Sessie 4 Doorbreek jouw belemmerende overtuigingen, met NLP.